petak, 2. veljače 2018.

Tko su idioti oko vas?

Nije mi baš skroz jasno kako netko uživa imati gmazove u kući ili ribice koje ne može pomaziti, ali poštujem tuđe izbore ako ne štete životinjama i dobro se brinu o njima.

Nije mi baš skroz jasno kako netko uživa u tijelu istog spola, jer ja volim muškarce (dobro, konkretno jednog), ali poštujem tuđe izbore i potrebe sve dok žive u ljubavi.

Nije mi baš jasno kako netko može nekoga gledati u oči i smijati mu se u sebi dok ga uvjerava u nešto potpuno suprotno, ali shvaćam da je to nečiji izbor u kojem osjeća moć koju zapravo nema.

Nije mi baš jasno kako netko može mrziti nekoga zbog vjere ili regionalne pripadnosti, no shvaćam da su neki ljudi naučeni tako i ranjeni na način da time podižu svoju vrijednost kad nemaju ništa drugo.

Nije mi baš skroz jasno zašto netko svaki dan mijenja partnera ili partnericu, ali razumijem da je to neka nespretna potreba za nježnošću i ljubavi koju ne osjećaju u sebi.

Nije mi baš skroz jasno zašto neki imaju potrebu lažno prikazivati svoj život kako bi se svidjeli drugima, a istovremeno se ne sviđaju sebi. Ipak, shvaćam da je to njihova faza u životnom razvoju.

Kao što vidite, nije meni puno toga skroz jasno, ali razumijem i jasno mi je da ja nisam nikakva mjera i da moraš biti totalni idiot da u svijetu punom različitosti misliš da si ti neki univerzalni primjerak sretnog života i istine. Baš idiot!

Voli vas vaša po(s)lovnjača

Nema komentara:

Objavi komentar