srijeda, 7. veljače 2018.

Uzet ću svoje krpice i reći ću kakva si

Postoje neki odrasli ljudi, a nisu se još "izvukli" iz pješčanika.

Oni misle da su borbeni, spremni, poduzetni i veliki, a puno puta ne mogu biti sami sa sobom u miru. Po čemu se to vidi? Moraju imati ekipu za razmjenu sličica, a sličice su u odrasloj i babastoj dobi najčešće tračevi i njihov "doživljaj svijeta i ljudi oko njih".

Ako slučajno odlučite s njima ne imati posla, oni će vam odmah reći da će uzeti svoje krpice, otići s njima i reći Martini i Sandrini da ste jedna odvratna osoba i prava kučka. Neke Martine i Sandrine će jedva dočekati da čuju najnovije tračeve i prihvatiti ove huligane iz pješčanika, kao i njihove krpice.

To traje dok se ne smire strasti i ofucaju tračevi. Onda će nastaviti pljuvati jedni po drugima, jer kad je pokvaren materijal, ne izlazi iz stroja kvalitetna roba. Samo je pitanje vremena... I pitanje je koliko su svjesni što se stvarno događa.

Ako se nekad s nekim odlučite prestati igrati u pješčaniku, dajte im sve krpice koje imate, jer oni ni s vašima ne znaju što bi. Darujte ih na odlasku i zahvalite što odlaze punih ruku. Veća je šansa da se onda nikad više neće vratiti.

I još jedno je važno da se sjetite: Tko s djecom liježe, popišan se budi. Operite ruke i izađite iz pijeska. Otresite se i sa zadovoljstvom ga ostavite onima koji još uvijek imaju potrebu u njemu sretati sebi slične.

Voli vas vaša po(s)lovnjača

Nema komentara:

Objavi komentar