ponedjeljak, 2. travnja 2018.

3 mjeseca

Evo 3 mjeseca se družimo na ovom blogu. I nekako mi je drago da se poklopilo da 3 mjeseca nosi 33.000 prikaza. Hvala vam svima koji pratite, čitate, smijete se i komentirate.
E sad, malo sam se opet odmarala u Sv. Martinu, ali ovaj put nije bilo nesanice kao kad se "rađao" naslov ovog bloga na istom mjestu, već sam spavala kao beba. Manje sam čitala, manje mislila, manje planirala. Više sam odmarala, spavala i plivala. Jest da me malo boli donji dio leđa i išla sam na kinesku i tajlandsku masažu da probam to riješiti pa ćemo vidjeti kakvi su rezultati.
Pri tome sam se sjetila kako ovi "duhovni pojedinci" točno znaju od čega vam je nešto, zašto ste to dobili ili niste dobili, kako stvari stoje i što s vama nije u redu u nekom trenutku. Nekako mi samo nije jasno kako nikad ne znaju što s njima nije u redu i kako da to riješe. 
Zato mi je fora bila ova Tajlanđanka. Izgazila me, istegla, bila je ljubazna i nikakve prognoze nije davala, kao ni dijagnozu. Odradila žena svoj posao, znala je kako, jezik koristila da bude pristojna i ljubazna, a ne za lažna obećanja i komentare koji nikome ne koriste. I točno mi se svidjela. Aktivna i konkretna. Ne volim kad se ljudi razmeću jezicima. Volim prvo vidjeti da im je mozak u pogonu ili barem šake, a to se uvijek vidi kad pogledaš djela. Riječi uvijek izvjetre kao na proljetnom propuhu... Zato koristite svoje talente. Nemojte ih samo u beskonačno opisivati i pričati o njima (istinito ili lažno). Uprite. Radite. Odmorite se pa opet radite. I provjerite tuđe jezike, da im se nije izlizao hvaleći se uzalud. A vi koji ste krenuli u poslovnu avanturu, ne pakirajte pomno kofere i riječi, ako vam se uskoro neće dati putovati...

Voli vas vaša po(s)lovnjača

Nema komentara:

Objavi komentar