ponedjeljak, 9. travnja 2018.

Kvartovski dućan

Danas mi se dogodila zanimljiva situacija. Dođoh na sastanak pogledati nešto što nije bilo dostupno, iako sam unaprijed imala potvrđen termin i sve dogovoreno. Dobih informaciju da mogu doći drugi put kad god mi odgovara da vidim. Rekoh da nemam ni vremena ni volje dolaziti drugi put pa ćemo to morati nekako drugačije riješiti. Činjenica je da se može dogoditi da jednostavno ne razmišljamo unaprijed i da svatko može imati takve propuste, ali isto tako, meni je neobičan stupanj ležernosti kako ti ljudi to priopće, kao da nije do njih... Naravno, ne da mi se zbog gluposti uzrujavati i znam da u životu ima i većih sranja pa navratih u kvartovski dućan da kupim vodu za radionice.
Tamo situacija kao u ratnim devedesetim. Svega i svačega tamo ima nabacano. Kupih jagode, ali nisu imali cijenu pa je blagajnica išla "tamo negdje iza" ljutiti se na drugu smjenu jer nisu odradili posao do kraja. Ta ista je nekom susjedu iz kvarta spašavala budžet, tražeći jeftinije tijesto i svježi sir. To je bilo lijepo od nje. Stoji uz policu neka lokalna baka i diktira drugoj prodavačici što da joj stavi u košaru. I nabraja ova tako pomalo gledajući negdje u daljinu, prisjećajući se liste namirnica u glavi. Dodala sam im i ja s police mali Jar, da pomognem u skupljanju. Druga prodavačica značajno koluta očima, ali strpljivo pomaže...
I kupila sam male vlažne maramice koje sam na kraju zaboravila na blagajni pa su vikali za mnom da se vratim. Lijepo od njih. Nije sve uvrnuto ružno :)
Kad si posložiš u glavi da je sve moguće, ne čudiš se već uživaš u različitostima. Nema živciranja, samo proljeće :) Ali nemojte me baš testirati... Ovo je privremeno :) Ne bih da si kvarim imidž :)

Voli vas vaša po(s)lovnjača

Nema komentara:

Objavi komentar